fbpx

Ungdomsledaråret

Genom att söka till Ungdomsledaråret, som är en påbyggnadskurs, får du en fantastisk möjlighet att praktisera din tro bland barn och unga i en församling.

Upplägg

Ungdomsledaråret består av två viktiga delar, fördjupning och praktik.
Den fördjupande delen består av distansstudier, fältstudier i den lokala församlingen, fördjupningsarbete samt teoriperioder på Svf. Den praktiska delen är att finnas i en lokal församling. Här får du möjlighet att finnas med i ett barn och ungdomsarbete. Många församlingar hör av sig till oss och vill ha en ungdomsledarpraktikant under ett år.

Genom att kombinera fördjupning och praktik tror vi att detta är en riktigt bra ungdomsledarutbildning.

Svf genomför också, tillsammans med Equmeniakyrkan, kursen ”ungdomsledarutbildningen”, en kortkurs för dig som arbetar som ungdomsledare inom Equmeniakyrkan, mer info på equmeniakyrkan.se/uu.

Carl Lagerqvist

Varför ska man gå ungdomsledaråret?

Man får möjligheten att praktiskt göra skillnad för Guds rike och jobba i församling. Sök till Ungdomsledaråret efter avslutade studier på bibelåret eller pulsåret, du kommer inte ångra dig!

Funderar du på att bli pastor?

Om du funderar över att bli pastor eller på annat sätt jobba i församling är Ungdomsledaråret en bra möjlighet att testa.

Kontakt

Anders Linsmo
anders.linsmo@svf.fhsk.se

Sidan uppdaterad 8 september, 2023