fbpx

Välkommen till Svf Hotell & Konferens i Jönköping

Svf Hotell & Konferens är en modern och välutrustad hotell- och konferensanläggning i Jönköping som möter dina behov inom utbildning, seminarier och konferensverksamhet. Bakom Svf Hotell & Konferens står Södra Vätterbygdens Folkhögskola och Svf Vision AB med många års erfarenhet inom utbildning och hotell- och konferensverksamhet.

Boka rum hos Svf Hotell & Konferens via booking.com

Håll konferens i Jönköping med vacker utsikt och närhet till city

Svf Hotell & Konferens är högt beläget alldeles bredvid Stadsparken. Det ger oss en mäktig utsikt över både Jönköping och Huskvarna. Med det kuperade landskapet i trakten behöver man inte komma så långt ifrån city för att få den här vyn över staden.

Trots det centrala läget har vi faktiskt på riktigt närhet till skog och natur. Alldeles bakom knuten ligger en mysig skog och bara några minuters promenad bort finns Vattenledningsparken. Och som om inte det var nog – både Jönköpings station och Axamo flygplats finns inom 10 minuters avstånd.

Bra mat med hög kvalité

I vårt kök tillagas så mycket som möjligt från svenska miljömärkta och lokalt inköpta råvaror. Därför är vi sedan flera år certifierade enligt KRAV. Det är vi relativt ensamma om i vår närhet – och dessutom ganska stolta över.

Svf Hotell & Konferens – En flexibel och lättillgänglig konferensanläggning

Helt på egen hand eller en skräddarsydd utbildning? Fem eller 200 deltagare, halvdag eller en vecka? Allt däremellan är möjligt hos Svf Hotell & Konferens! Vi har gott om rum till uthyrning för både kortare eller längre vistelser.

Välkommen att ta kontakt med oss för mer detaljerad information eller bokning – tel. 036-30 69 08

Eva Gustafsson
konferens@svfkonferens.se

Sidan uppdaterad 20 februari, 2024