Sök till Bibellinjen

Just nu kan du söka till Bibelterminen som börjar 8 jan 2018. Ansökan till Bibelåret och Pulsåret 18/19 öppnar i mars 2018.

Bibelåret och Pulsåret har 12 platser vardera. Det är separata klasser och kurser men flera moment, främst Gamla och Nya Testamentet läses ihop och vid de tillfällena blir vi alltså 24 studerande på Bibellinjen.
Genom att platserna är begränsade ser vi gärna att du i ditt personliga brev inte bara berättar vem du är utan också varför du vill gå Bibelåret eller Pulsåret. Välkommen med din ansökan!

 Ellinor SalomonssonVarför ska man gå Bibelåret?

För att det är ett helt fantastiskt år där man inte bara får lära känna underbara människor utan även får lära känna Gud.Ellinor Salomonsson

Intyg

Efter avslutat Bibelår och Pulsår får du ett intyg som redovisar kursens innehåll och omfattning.

Möjlighet till pedagogiskt stöd

Styrkan finns i gruppen, där vi tror att alla har något att bidra med. Själva närvaron och delandet av tankar, kunskap och erfarenhet från var och en tillför något. Lärarnas uppgift är att inkludera alla i den processen. Uppstår svårigheter, utgör lärarlaget på linjen en resurs och ett stöd.

Det finns en fortsättning!

När du har gått Bibelåret eller Pulsåret, kan du söka till Ungdomsledaråret, en påbyggnadskurs som består av fältstudier i en lokal församling, distansstudier med fördjupningsarbete och teoriperioder på SVF.

Studiestöd

Studierna på Bibellinjen ger dig rätt till studiestöd från CSN.

Anders Linsmo

Lärare & LinjeledareTelefon: 0708-29 23 67E-post: anders.linsmo@svf.fhsk.se
Sidan uppdaterad 27 september, 2017