fbpx

Söka Bibelskola? Sök till Bibellinjen

Att söka bibelskola och gå en bibelutbildning är en investering för livet. Att som ung vuxen ägna en termin eller ett år åt att fördjupa sig i Bibeln, varför den är relevant och vad den vill säga till did nu, tusentals år senare. Det är något få ångrar. Sök till Bibellinjen!

Eftersom att platserna är begränsade ser vi gärna att du i ditt personliga brev inte bara berättar vem du är, utan också varför du vill gå Bibellinjen. Det är dessutom önskvärt om du – innan du söker eller när du har sökt – besöker oss på Bibellinjen. Antingen på vår Öppet hus-dag eller vid annat tillfälle. Det är skönt när man ska söka bibelskola att i förväg få en uppfattning om vad det är för ställe och för människor man ska hänga med!

Sista ansökningsdag 1 maj*

* vi tillämpar löpande antagning, så vänta inte med att söka.

Mer om själva utbildningen Bibellinjen hittar du här!

Intyg

Efter avslutat år på Bibellinjen får du ett intyg som redovisar kursens innehåll och omfattning.

Möjlighet till pedagogiskt stöd

Styrkan finns i gruppen, där vi tror att alla har något att bidra med. Själva närvaron och delandet av tankar, kunskap och erfarenhet från var och en tillför något. Lärarnas uppgift är att inkludera alla i den processen. Uppstår svårigheter, utgör lärarlaget på linjen en resurs och ett pedagogiskt stöd, men vi har tyvärr inga eller begränsade möjligheter till socialt stöd på internatet utanför lektionstid.

Alfred Jarl

Varför ska man söka Bibellinjen?

Man får lära sig mer om bibeln, Gud och sin tro. Ett unikt tillfälle i livet att fokusera och växa i sin tro och relation med Jesus.

Om det inte räckte med att söka bibelskola en gång? Det finns en fortsättning!

När du har gått Bibellinjen kan du söka till Ungdomsledaråret, en påbyggnadskurs som består av distansstudier med fördjupningsarbete och teoriperioder på Svf tillsammans med fältstudier i en lokal församling.

Rätt till studiestöd från CSN

Studier på Bibellinjen ger dig rätt till studiestöd från CSN.

Kontakt

Anders Linsmo – linjeledare
anders.linsmo@svf.fhsk.se

Sidan uppdaterad 8 september, 2023