fbpx

Lärarna

Anders Linsmo

Linjeledare som tycker att Pulsåret, Bibelåret och Bibel Kreativ är bra var för sig, men allra bäst tillsammans. Har en särskild förkärlek för bibelns berättelser, lever sig ofta in i dem och besöker gärna platserna där de utspelade sig.

Anna-Lena Thoursie

Skolpastor som intresserar sig för vad som händer i och mellan människor och i relation till Gud, inte minst i församlingslivet. Trädgården och naturen är miljöer där hon trivs och gärna håller till för att koppla av, odla eller springa en sväng. Motto – Hellre ute än inne.. speciellt vid fikat!

Cecilia Björnlinger

Lyssnare som gillar att aktivera klassen och sätta igång spännande och ibland kniviga diskussioner. Gillar att vandra såväl genom texter i bibeln som längs pilgrimsleder. Fast helst åker hon skidor…

John Ahlström

Gillar det mänskliga mötet, är en relationell och idrottsälskande person som utmanas av Bibelns texter. 

Andreas Lindell

Andreas Lindell

Helena Hedin

Mångårig men evigt ung idrottslärare på Svf. Bra på att lyssna in idrottsintressen och önskemål hos såväl klassen som helhet som hos enskilda individer. Missar inte en match med J-södras A-lag.

Sören Ylenfors

Musiklärare med teknikintresse som gillar både teori och praktik. Musicerar gärna i olika kyrkliga sammanhang. Musiklinjens linjeledare med en förkärlek för Fender Rhodes och andra gamla elpianon!

Sidan uppdaterad 5 februari, 2024