Lärarna på Bibellinjen 

Anders Linsmo

Linjeledare som tycker att Pulsåret, Bibelåret och Bibel Kreativ är bra var för sig, men allra bäst tillsammans. Har en särskild förkärlek för bibelns berättelser, lever sig ofta in i dem och besöker gärna platserna där de utspelade sig.

Daniel Wramhult

John Ahlström

Skolpastor som gillar tro men också Idrott. Förknippas med Pulsåret men finns nästan lika mycket på övriga bibellinjen. Har många kontakter med spännande människor men är väl så spännande själv….

Cecilia Björnlinger

Lyssnare som gillar att aktivera klassen och sätta igång spännande och ibland kniviga diskussioner. Gillar att vandra såväl genom texter i bibeln som längs pilgrimsleder. Fast helst åker hon skidor…

Helena Hedin

Mångårig men evigt ung idrottslärare på SVF. Bra på att lyssna in idrottsintressen och önskemål hos såväl klassen som helhet som hos enskilda individer. Missar inte en match med J-södras A-lag och HV71s J20-lag.

Leif Carlsson

Erfaren bibellärare som växlat upp från Högskolan till SVF. Känner till en del om himmelsfärder i intertestamental apokalyptisk litteratur, men också – tack och lov – ganska mycket om Jesus och Nya Testamentet.

Sören Ylenfors

Musiklärare med teknikintresse som gillar både teori och praktik. Musicerar gärna i olika kyrkliga sammanhang. Musiklinjens linjeledare med en förkärlek för Fender Rhodes och andra gamla elpianon!

Sidan uppdaterades 21 januari, 2019.