fbpx

Öppet Hus på Södra Vätterbygdens folkhögskola 16 mars 2024!

Den 16 mars 2024 kör vi Öppet hus på plats på Svf. Mångatan 10 i Jönköping. Vi ser verkligen fram emot att få möjligheten att träffa dig och visa vår skola och våra utbildningar!

Det här hände på Öppet hus 2023

På öppet hus har du möjlighet att möta och prata med både personal och studerande på Svf. Du får kika runt på området och i våra lokaler, och skapa din egen känsla och uppfattning om hur det är att vara på Svf.
Klockan 11.30 ger vi generell info om Svf och våra utbildningar. Under hela dagen finns också möjlighet att kika närmare på våra olika utbildningar vid respektive utbildnings egna lokaler.

Vi bjuder på fika

Vi tycker att fika är viktigt. Inte bara för att det är gott, utan kanske främst för alla spännande möten och samtal som uppstår runt kaffet! Vi bjuder på fika hela dagen.

Så här var programmet 2023

11.00 Öppet hus öppnar 😄
11.30 Information i entrén/matsalen
12.00 Lunch (serveras till 13.30, pris se nedan!)
14.00 Öppet hus stänger 🙃 (Men fortsätter vara öppet här på webben!)

Ät lunch i vår KRAV-märkta restaurang

Mellan 12.00 och 13.30 serverades lunch för den som vill i vår restaurang. Vi vet att en del av er åker långt för att besöka oss under Öppet hus. Och andra vill testa vår mat utan att ha åkt långt. Båda går såklart precis lika bra.

Pris: 100 kr för vuxna, 60 kr för barn till och med 12 år – men barn 0-4 år äter gratis.


Här får du en kort inblick direkt på några ställen på Svf. På internatet, vår idrottshall Månhallen och i Skaparsalen.

Internatet

Idrottshallen

Skaparsalen

På Svf har vi alltid Öppet hus

Du kan ”besöka oss” hela tiden – när du vill genom flera av de plattformar vi använder för att berätta och visa vad vi håller på med.
Du hittar oss på Youtube, Instagram och Facebook.


Ta en virtuell rundtur med Google Street View inne på Svf

Är du nyfiken på att titta in i våra lokaler kan du ta en virtuell rundtur här. Google Streev View inne på Svf – Snacka om att ha öppet hus!

Om du vill ha en häftigare upplevelse av den virtuella rundturen kan du kika på den genom ett VR-set. Google Cardboard funkar också bra till de flesta smartphones.

Hitta rätt utbildning genom Öppet hus

Funderar du på att studera vidare men är osäker på vilken utbildning du ska välja? Då ska du besöka oss!

På Svf har vi flera olika utbildningar, bland annat inom media och musik. Vissa är yrkesförberedande medan andra för vidare studier. Många som går på Svf gör det för att de siktar på ett yrke som exempelvis journalist eller inom design eller kommunikation. Men många går också hos oss för att de vill göra något de tycker om under något eller ett par år. Avsikten eller målet med utbildningen har mindre betydelse. Det vi hoppas på från dig är att du är intresserad, engagerad och väljer oss för att du vill det.

Sidan uppdaterad 12 september, 2023