fbpx

Filippos

Bibeln har ett budskap och ett tilltal till varje människa i varje tid. Därför vill vi genom Filippos bibelskola gå på upptäcktsfärd och skaffa oss fördjupad kunskap om vad som står i Bibeln. Vi vill tillämpa dess budskap i vår tid och i våra liv genom lärjungaskap och evangelisation.

Sök till Filippos Bibelskola!

Antal platserOmfattningPlatsNästa kursstart
25% under 1 termin14 januari 2022

Filippos bibelskola är ett samarbete mellan Södra Vätterbygdens Folkhögskola, Equmeniakyrkan Region Öst och Immanuelskyrkans församling. Bibelskolan är en folkhögskolekurs på kvartsfart (25%) under vårterminen 2022 och är till för alla; för deltidsarbetare, daglediga, och till dig som är mitt i livet och vill ta tid för att fördjupa dig i Bibeln.

Kurstid

Kursen, som börjar den 14 januari 2022 och avslutas den 27 maj 2022, omfattar schemalagd undervisning på fredagar mellan kl 8.45 och 15.00.

Filippos kostnad

Undervisningen på folkhögskolekurser är kostnadsfri men du betalar själv för din kurslitteratur. Därutöver tillkommen en avgift på 560 kr som omfattar olycksfallsförsäkring, visst studiematerial framställt av Svf samt måltider (kaffe och lunch) vid två seminarier på Svf.

Studiestöd från CSN

Filippos-kursen berättigar till studiestöd från CSN – mer information på CSN:s webbsida, www.csn.se.

Ansökan till Filippos bibelskola

Du ansöker till kursen på sidan Sök till Svf. Där väljer du ”Filippos bibelskola” och kommer vidare till ansökningssidan i SchoolSoft.

Du behöver i ansökan ladda upp ett personbevis för studier, ett foto av dig samt betyg/intyg från utbildning. Är du född före 1950, laddar du under betyg upp ett tomt Word-dokument för att komma vidare i sökmodulen. I övrigt fyller du i ansökan och avslutar med att klicka på ”Ansök till utbildningen”.

Varför vill Svf ha personbevis och betyg/intyg från studier?

Folkhögskolan får bidrag från stat och region till sin verksamhet. I rekvisitionen krävs den information som dessa papper ger, för att bidragen ska betalas ut.

Sidan uppdaterad 22 oktober, 2021