fbpx

Lärarna på Gdk

Det är oss som du kommer att träffa dagligen på Gdk. Vi tror på den lilla gruppen med nära kontakt till lärarna och med flera timmars lärarledda lektioner varje dag. När ni arbetar enskilt eller i grupper med projekt så är vårt kontor bara några meter från klassrummen.

Med vår långa erfarenhet och nära koppling till arbetslivet ser vi till att ni får den relevanta och aktuella kunskap som era framtida arbetsplatser kräver. Vi är glada, men inte särskilt förvånade över att praktikplatserna år efter år ger mycket goda vitsord om praktikanterna som kommer från oss.

Så, vilka är då lärarna på Gdk?

Leif Stålhammar

Linjeledare och tror att han därmed får bestämma på linjen. Vi låter honom tro det. Gillar typografi, linjer och mellanrum. Fixar gärna i InDesign, Illustrator och håller även i kameran ibland. Utanför skolan försöker han cykla eller springa, eller tom spela innebandy – vilket han verkligen borde vara för gammal för. Leif gillar böcker, både att läsa, att titta på och att formge. 

Simon Sandgren

En internetentusiast med passion för användarupplevelse och digital kommunikation. Simon håller koll på WordPress och sökmotoroptimering. Dessutom brukar han filma, redigera film, trolla med Photoshop och spela musik. På fritiden springer han, cyklar mountainbike eller kollar någon dokumentär eller tutorial på Youtube.
Kanske inte den mest organiserade av lärarna på Gdk, men han har många andra fina egenskaper.

Carlos Ravstam

En riktig filmälskare som gillar att prata, analysera, och titta på film. Men framförallt göra film. Älskar allt team work en filminspelning innebär. Planering och problemlösning och allt krångel som filmskapande handlar om.
När han inte är på Svf så gillar han att vara ute och löpträna, som tydligen alla andra lärare här också gör. Har en hemlig dröm om att en dag bli en finanshaj…

Håkan Montelius

Vår sociala medier-guru.

Maria Cohen Nycander

Maria är vår lärare i copywriting och som du säkert kan gissa älskar hon ord och text. Dessvärre är hon för närvarande föräldraledig. Men så länge håller Håkan Montelius i Marias undervisning.

Övriga lärare på Gdk

Utöver ovanstående personer så kommer ni att möta flera andra lärare, både från skolan men också externa föreläsare med specialkompetens inom videoproduktion, journalistik, upphovsrätt, marknadsföring m.m. Dessutom kommer det ibland förbi tidigare studerande som berättar om sin väg från Gdk och ut i arbetslivet.

Ja, det var vi som jobbar som lärare på Gdk. Men vad får man lära sig? Kolla in innehållet på Gdk här!

Sidan uppdaterad 18 januari, 2021