Ett stort internat med utsikt över stan

Yep. Vi är löjligt nöjda med att ha ett av Sveriges finaste internat. Lite partiska kanske vi är, men ett studentboende i stan, med utsikt över stan och naturen runt knuten. Kan man som student bo med ett bättre läge?

Enkelrum

På Svfs internat har vi ett antal enkelrum. Vissa har egen toalett och dusch medan andra delar i korridoren. Vi har också ett antal ”dubbletter”, två enkelrum som tillsammans delar en egen toalett och dusch.

Dubbelrum

En del av våra rum är så kallade dubbelrum där man bor tillsammans med en studiekamrat. Alla våra dubbelrum har egen dusch och toalett.

Kostnaden för de olika rumstyperna varierar efter standard. Det hittar du mer om på sidan om kostnader.

Antal husTotalt antal rumTotalt antal bäddar

Titta in på vårt internat!

Häng med Linnea och Petronella som ger en glimt av vad det är att bo på vårt internat. I detta ”hemma hos-reportage” visar de hur rummen ser ut på Solgården och berättar hur de tycker det är att bo på internat.

Sidan uppdaterad 25 mars, 2021