Nu startar vi två nya utbildningar!

Visserligen fyller vi hundra under 2019, men vi är extremt pigga för vår ålder. Därför är det extra roligt att berätta om två nya kurser vi startar till hösten. Film- & medieproduktion och Glokal.

Den första är en ny produktionsinriktad ettårig linje för dig som är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom produktion av rörlig media. Film, ljud, animering, redigering och storytelling kommer att ligga i fokus. Calle Jonzon, fotograf och filmare, som under många år jobbat som utbildningsledare på Fotoskolan i Jönköping blir projektledare för den nya utbildningen och är nu som bäst igång med att planera och dra upp riktlinjer inför hösten. Välkommen till Svf Calle!

Glokal är en terminslång distanskurs vi tagit fram tillsammans med Equmenia. Det är en möjlighet för dig att lära dig mer om världen, möta människor i andra livssituationer och förmodligen förändras som människa. Kursen inleds och avslutas på Svf, men resten av kursen sker på distans där du istället befinner dig på en helt annan plats i världen. I höst kan det tex vara Indien, Japan, eller Ecuador.