fbpx

Grattis Cecilia Brandström

17 januari, 2014

Denna vecka har de studerande på linjen för Grafisk form och kommunikation haft sin slututställning på kulturvinden på Tändsticksområdet. På vernissagen som hölls i måndags kom det över 300 nyfikna personer som ville titta på alla fina arbeten som ställts ut. Nivån på alla arbeten var väldigt hög och det var extra kul att så många hade satsat extra stort även på själva montrarna.

Under kvällen delade Anna Furberg och Madeleine Hollender från Bolt Kommunikation ut ett stipendium till den studerande som gjort det mest kvalitativa arbetet. Priset är “Som en blixt från klar himmel”-stipendiet på 5000 kr. Priset gick i år till Cecilia Brandström för sitt fina arbete med kuvertväskan Björk.

Juryns motivering

För att du har överraskat oss med det oväntade och i teorin omöjliga. Ditt koncept i blond björk är bärbart, gångbart och alldeles underbart – med potential att bli en conversation piece långt bortanför Sveriges gränser.

Vi säger grattis till Cecilia och hoppas att prispengarna kanske kan hjälpa till att realisera väskan till en kommersiell produkt.

Slutet är nära - PrisutdelningSlutet är nära - Prisutdelning vinnare
Slutet är nära - Björk monterSlutet är nära - AllaSlutet är nära - Barnbok Slutet är nära - FilmSlutet är nära - Monter 2Slutet är nära - Monter 3