FOLKHÖGSKOLLÄRARE – tjänsten är tillsatt!

Ibland går det fort – tjänsten är redan tillsatt!

Brinner du för undervisning där mötet med människor står i centrum? Där människors olikheter berikar, och där det inte alltid är viktigast – eller ens önskvärt – att alla drar åt samma håll? Är nyfikenhet, förändring, samarbete och utveckling ledord för dig? Då tror vi att du ska kontakta oss.

Vi söker en lärare på 50-100% för undervisningen på Allmän kurs främst inom religion, historia och samhällskunskap, men öppenhet finns för andra ämnen. Tjänsten är ett vikariat på 1 termin till 1 läsår med möjlighet till förlängning. Vi tror att du har en relevant lärarutbildning, erfarenhet av folkbildning och respekterar skolans värdegrund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill Du veta mer? Kontakta skolchef och rektor Anders Georgsson (0707-60 41 50) eller facklig representant Anders Linsmo (036-30 69 66). Skolans telefonnummer är 036-30 69 00.

Välkommen med Din ansökan med personligt brev och CV senast den 25 juni till kaz@svf.fhsk.se, ange i mejlets ämne/ärende ditt namn följt av ”Folkhögskollärare”. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Södra Vätterbygdens Folkhögskola (Svf) startades 1919 och är en av Sveriges största folkhögskolor. Skolan ligger vackert belägen i stadsdelen Mariebo i Jönköping, endast fem minuter med buss från centrum. Svf vill vara en mötesplats för alla. Verksamheten bygger på kristen värdegrund. Skolan vill erbjuda bästa möjliga miljö för bildning, utbildning och konferensverksamhet. Svf:s huvudman är Equmeniakyrkan / Equmenia och på skolan finns dagligen ca 300 kursdeltagare varav ca 130 bor på skolans internat.