fbpx

Välkommen till Svf Hotell & Konferens i Jönköping

Svf Hotell & Konferens är en modern och välutrustad hotell- och konferensanläggning i Jönköping som möter dina behov inom utbildning, seminarier och konferensverksamhet. Bakom Svf Hotell & Konferens står Södra Vätterbygdens Folkhögskola och Svf Vision AB med många års erfarenhet inom utbildning och hotell- och konferensverksamhet.

Boka rum hos Svf Hotell & Konferens via booking.com

Håll konferens i Jönköping med vacker utsikt och närhet till city

Svf Hotell & Konferens är högt beläget alldeles bredvid Stadsparken. Det ger oss en mäktig utsikt över både Jönköping och Huskvarna. Med det kuperade landskapet i trakten behöver man inte komma så långt ifrån city för att få den där vyn över staden.

Trots det centrala läget har vi faktiskt på riktigt närhet till skog och natur. Alldeles bakom knuten ligger en mysig skog och bara några minuters promenad bort finns Vattenledningsparken. Och som om inte det var nog. Både Jönköpings station och Axamo flygplats finns inom 10 minuters avstånd.

Bra mat med hög kvalité

I vårt kök tillagas så mycket som möjligt från svenska miljömärkta och lokalt inköpta råvaror. Därför är vi sedan flera år certifierade enligt KRAV. Det är vi relativt ensamma om i vår närhet – och dessutom ganska stolta över.

En trygg miljö i Pandemitider

Mycket är annorlunda men endel är också precis som vanligt. Vi har konferensverksamhet precis som vanligt, men på lite annorlunda sätt. Våra hotell- och konferenslokaler är anpassade och möblerade på ett sätt som gör det enkelt för er att hålla avstånd under er konferens. Vid våra entréer finns kontaktlösa stationer för handdesinfektion. Och i alla våra konferensrum finns flaskor med handsprit.

För konferensgrupper på upp till 15 personer finns möjlighet att få lunch serverad i direkt anslutning till konferenslokalen.

Läs mer om våra konferenslokaler

Svf Hotell & Konferens – En flexibel och lättillgänglig konferensanläggning

Helt på egen hand eller en skräddarsydd utbildning? Fem eller 200 deltagare, halvdag eller en vecka? Allt däremellan är möjligt hos Svf Hotell & Konferens! Vi har gott om rum till uthyrning för både kortare eller längre vistelser.

Välkommen att ta kontakt med oss för mer detaljerad information eller bokning – tel. 036-30 69 08

Eva Gustafsson
konferens@svfkonferens.se

Sidan uppdaterad 25 oktober, 2022