Lärarna på Grafisk design & kommunikation

Det är oss som du kommer att träffa dagligen på Gdk. Vi tror på den lilla gruppen med nära kontakt till lärarna och till skillnad från högskolan så har ni hos oss flera timmars lärarledda lektioner varje dag. När ni arbetar enskilt eller i grupper med projekt så är vårt kontor bara några meter från klassrummen.

Med vår långa erfarenhet och nära koppling till arbetslivet ser vi till att ni får den relevanta och aktuella kunskap som era framtida arbetsplatser kräver. Vi är glada, men inte särskilt förvånade över att praktikplatserna år efter år ger mycket goda vitsord om praktikanterna som kommer från Gdk.

Leif Stålhammar

Linjeledare och därmed högsta hönset på Gdk. Den lärare ni kommer att möta oftast. Det han inte kan om grafisk form och typografi är inte värt att veta.

Simon Sandgren

Webbentusiast med passion för digital kommunikation. Håller koll på sökoptimering och sociala medier. Vid sidan om Svf frilansar han inom webbproduktion och digital marknadsföring.

Maria Nycander

Maria brinner för bra texter och förutom Svf frilansar hon som copywriter under egna varumärket Meet Frankie.

Övriga lärare

Utöver ovanstående personer så kommer ni att möta flera andra lärare, både från skolan men också externa föreläsare med specialkompetens inom videoproduktion, journalistik, upphovsrätt, marknadsföring m.m. Dessutom kommer det ibland förbi tidigare studerande som berättar om sin väg från Gdk och ut i arbetslivet.

Sidan uppdaterades 15 augusti, 2018.