Svf fick tårta och diplom för miljöarbetet

Vi är sedan många år en miljödiplomerad skola och har återigen fått ta emot ett diplom för vårt arbete. Detta fick vi vid en utdelning i Jönköpings rådhus, som avslutades med en ”miljömärkt” tårta.

ANSÖKAN ÖPPEN!

Nu har vi öppnat ansökan inför läsåret 20/21! Här har du länken till söksidan: Sök till Svf

Konsert i Luciatid med Svfs Musiklinje

I december  medverkar Musiklinjen på Konsert i Luciatid i Immanuelskyrkan i Jönköping. Tisdag 10 december kl. 19.30 Torsdag 12 december kl. 19.30 Entré: 120 kr (student 80 kr), under 12 år gratis. Biljetter säljs vid entrén eller bokas på 036-30 69 00.  

Platser kvar på Bibellinjen

Du har fortfarande möjlighet att söka till Bibellinjens terminskurs på Svf! Vi har platser kvar – ansökan hittar du på den här. Bibellinjen på Svf består av tre grenar: Bibel Kreativ, Bibel Puls och Bibelterminen. Du söker till en av dem. Om de olika grenarna kan du läsa mer om på hemsidan, klicka på den här länken: Bibellinjen på Svf.

100-årskalas på Svf!

Tårtkalas Svf 100 år

Idag firade vi att det var exakt 100 år sedan beslutet att starta Södra Vätterbygdens folkhögskola togs. Vi hade fixat bra väder, mycket tårta och festlig stämning så givetvis blev kalaset en braksuccé. Johan Nordangård berättade minnen från förr och Leif Stålhammar återinvigde ett solur som ska kunna visa tiden på något sätt. Dessutom spelade musiklinjen både Abbas ”Happy birthday” … Läs mer