fbpx

Vardagssjälavård – När det vardagliga livet utmanas

Genom undervisning och reflekterande samtal utifrån boken ”Ditt ord i mitt hjärta” vill kursdagarna bidra till en ökad personlig reflektion kring självbild, gudsbild och världsbild.

Kursperiod2 – 4 augusti 2021
AnmälanStängd

Du får också kunskapsfördjupning i ämnet själavård. ”Ditt ord i mitt hjärta” är skriven på ett sådant sätt att den syftar till att vara ett samtalsunderlag kring olika existentiella frågeställningar som kan uppstå när det vardagliga livet utmanas.
Boken bygger på Maria Ahlrikssons egna berättelse om att leva med en kronisk sjukdom, olika bibelord som är kopplade till varje kapitels tema, men också de erfarenheter hon fått med sig genom olika människomöten som pastor och samtalsterapeut.
Boken liksom kursen vill ge nutidsmänniskan vägledning genom att uppmana till att våga tala sant om livet även när det inte blev som vi hade tänkt oss, att odla sin förnöjsamhet och att vägra köpslå om hoppet.  

Kursen är tyvärr inställd

Vi beklagar detta, men hopppas att vi ses sommaren 2022.

”Det är bara det som gått oss ur händerna – som gått oss förlorat – som kan återfinnas. Det är bara det trasiga som kan läkas och tråcklas ihop på nytt.”

KurslitteraturDitt ord i mitt hjärta (Maria Ahlriksson), 230 kr, kan köpas på plats
KursledareMaria Ahlriksson
KontaktpersonEwa Gustafsson, 036-30 69 08, konferens@svfkonferens.se
KostnadDel i dubbelrum 2 100 kr. Logi inkl. lakan/handdukar, alla måltider.
Enkelrum 2 800 kr. Logi inkl. lakan/handdukar, alla måltider.
Ej logi 1 100 kr. Måltider exkl. frukost.
Sidan uppdaterad 4 juni, 2021