Lärarna på Grafisk Form och kommunikation

Det är oss som du kommer att träffa dagligen på GFK. Vi tror på den lilla gruppen med nära kontakt till lärarna och till skillnad från högskolan så har ni hos oss flera timmars lärarledda lektioner varje dag. När ni arbetar enskilt eller i grupper med projekt så är vårt kontor bara några meter från klassrummen.

Med vår långa erfarenhet och nära koppling till arbetslivet ser vi till att ni får den relevanta och aktuella kunskap som era framtida arbetsplatser kräver. Vi är glada, men inte särskilt förvånade över att praktikplatserna år efter år ger mycket goda vitsord om praktikanterna som kommer från GFK.

Leif Stålhammar

Linjeledare och därmed högsta hönset på Gfk. Den lärare ni kommer att möta oftast. Det han inte kan om grafisk form och typografi är inte värt att veta.

Simon Sandgren

Webbentusiast med passion för digital kommunikation. Håller koll på sökoptimering och sociala medier. Vid sidan om Svf driver han eget inom webbproduktion och digital marknadsföring.

Ola ChristenssonOla Christensson

Bildfantast och webbnörd. Ola undervisar i foto och UX/UI den dag i veckan han är på Gfk. När han inte är på Svf arbetar han på byrån Grand Public.

Maria Nycander

Vikarierar för Annika läsåret 17/18. Maria brinner för bra texter och förutom Svf frilansar hon som copywriter under egna varumärket Meet Frankie.

Övriga lärare

Utöver ovanstående personer så kommer ni att möta flera andra lärare, både från skolan men också externa föreläsare med specialkompetens inom videoproduktion, journalistik, upphovsrätt, marknadsföring m.m. Dessutom kommer det ibland förbi tidigare studerande som berättar om sin väg från GFK och ut i arbetslivet.

Sidan uppdaterad 14 mars, 2018