Bibelterminen

Bibelterminen är vårterminskursen av Bibellinjen där du dels ingår i gruppen ”Bibelterminen” men framför allt i den av de befintliga grupperna – Bibelåret, Pulsåret eller Bibel Kreativ – som du vill ansluta till. Höstterminen och vårterminen på Bibellinjen är lite av ”moduler”, vilket gör att det är naturligt att ansluta i januari samtidigt som några av dem som under höstterminen går på utbildningen avslutar till jul. Du kan alltså gå en termin, från januari  till maj, men du kan också fortsätta till hösten för att på så sätt få en helårskurs.

Rent praktiskt går du tillväga så att du ansöker till den av de tre ingångarna (Bibelåret, Pulsåret eller Bibel Kreativ) som passar dig – här är länken till sidan ”Sök till Svf”. Innehåll i de tre ingångarna kan du läsa om på respektive sida.

Sök till Bibelterminen med start 7 januari 2019

Samuel NyströmVarför ska man gå bibelskola?

För att man i gemenskap med andra människor får utveckla sin tro och sin relation till Gud och att man får kombinera sin tro med idrott vilket fungerar kanonbra! Ett oförglömligt år med äventyr, kunskap och gemenskap utlovas. VARNING: Det är stor risk att det blir det bästa året i ditt liv.

Samuel Nyström

Kontakt

Anders Linsmo

Lärare & LinjeledareTelefon: 0708-29 23 67E-post: anders.linsmo@svf.fhsk.se
Sidan uppdaterad 26 oktober, 2018