Bibelterminen

Bibelterminen är vårterminskursen av Bibellinjen där du dels ingår i gruppen ”Bibelterminen” men framför allt i den av de befintliga grupperna – Bibelåret, Pulsåret eller Bibel Kreativ – som du vill ansluta till.

Höstterminen och vårterminen på Bibellinjen är lite av ”moduler”, vilket gör att det är naturligt att ansluta i januari samtidigt som några av dem som under höstterminen går på utbildningen avslutar till jul. Du kan alltså gå en termin, från januari  till maj, men du kan också fortsätta till hösten för att på så sätt få en helårskurs.

Rent praktiskt går du tillväga så att du ansöker till Bibellinjens vårterminskurs och i ansökan anger om det är Bibelterminen, Pulsterminen  eller Kreativterminen du söker till  – här är länken till sidan ”Sök till Svf”. Innehåll i de tre ingångarna kan du läsa om på respektive sida.

Samuel Nyström

Varför bibelskola?

För att man i gemenskap med andra människor får utveckla sin tro och sin relation till Gud och att man får kombinera sin tro med idrott vilket fungerar kanonbra! Ett oförglömligt år med äventyr, kunskap och gemenskap utlovas. VARNING: Det är stor risk att det blir det bästa året i ditt liv.

Kontakt

Anders Linsmo – linjeledare
anders.linsmo@svf.fhsk.se

Sidan uppdaterad 25 mars, 2020