fbpx

Lärarna på Allmän kurs

Annelie Palmér

Handledare som tycker om att jobba med människor och alltid försöker se det positiva i allt. Älskar att arbeta med händerna. Stickar, virkar och syr mycket på fritiden. Håller även på med hästar och ridning i en förening som heter Volt.

Ewa Ericsson

Handledare som jobbat med människor nästan hela sitt liv. Umgås gärna med familjen på fritiden och påtar i trädgården bland frön och vackra växter. Reser gärna till sol och bad när tillfälle ges, och tar då på easybreath mask för att kolla in livet under ytan.

Christina Hakeman-Luth

Handledare med rötterna i Tanzania som älskar att skapa vägar som håller för att lära sig mer. Hämtar gärna in ny kunskap när det finns tid, annars finns det få saker som slår att få följa unga människor i sitt sökande efter vägar. Utanför jobbet på Svf är det familjen, husrenovering, hästar och fotografering som upptar den vakna tiden.

Helena Hedin

Mångårig men evigt ung idrottslärare på Svf. Bra på att lyssna in idrottsintressen och önskemål hos såväl klassen som helhet som hos enskilda individer. Missar inte en match med J-södras A-lag och HV71s J20-lag.

Ewa Wymark

Före detta frilansjournalist och projektledare som trivs i rollen som lärare. Tar gärna ton, foton och några steg i naturen. Uppskattar utveckling och mötet med människor – lokalt och globalt. Är något av en datornörd. Måste ha kaffe.

Sidan uppdaterad 5 juni, 2020