Designhjälpen – Gdk samlar in pengar till Musikhjälpen 2018

Den 10-16 december jobbar vi som går Grafisk design & kommunikation på Svf med  ett projekt vi kallar ”Designhjälpen”. Genom projektet samlar vi in pengar till Musikhjälpen 2018. Under musikhjälpen-veckan fungerar vi som en byrå och tar in uppdrag från organisationer och företag och skänker allt vi får in till Musikhjälpen.

Klassrummet i Hemgården på Södra Vätterbygdens folkhögskola kommer att sjuda av kreativitet och engagemang. Vi kommer att jobba med de olika både små och stora uppdrag som kommer in under veckan. Och förutom att ha kul och utvecklas så har vi som syfte att samla in så mycket pengar som möjligt. I år har Musikhjälpen temat ”Alla har rätt att funka olika”.

Det här kan Designhjälpen göra för er

Vi kan hjälpa företag och organisationer med en mängd olika saker som är relaterade till grafisk design och kommunikation. Vi erbjuder till exempel porträttfotografering i studio eller annan location efter överenskommelse. Syskonfotograferingar eller personalfoto, vi tycker det är lika kul med vilket som. Till företag och organisationer kan vi fixa en ny logotyp, nya visitkort eller kanske några broschyrer eller till och med en ny hemsida. Animerad julhälsning till företagets Instagramflöde och korta reklamfilmer eller illustrationer är också exempel på saker vi är bra på.

Vi har gjort en pdf där vi berättar mer om vad vi kan göra för er.

Har du andra önskningar är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl musikhjalpen@svf.fhsk.se så får vi se hur vi kan hjälpa dig.

Hur funkar det?

Vi gör något för er, skickar en faktura som ni betalar och vi skänker pengarna direkt till Musikhjälpen. Här är vår insamling.

Vilka är vi som gör Designhjälpen då?

Vi är 18 elever som går år 2 på Grafisk design & kommunikationslinjen på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. En bred och väldigt praktisk utbildning inom just design och kommunikation. Mer om vår utbildning finns att läsa här och vill du veta mer om Svf läser du här.

 

Designhjälpen – Stöd Musikhjälpen #mh18Det går självklart också bra att skänka pengar till vår insamling. Här är vår bössa på Musikhjälpen.


Kontakta oss

Maila oss på musikhjalpen@svf.fhsk.se eller prata med oss på Gdk’s Instagram.


Sidan uppdaterad 6 december, 2018