Vi kan utbildning

SVF Konferens kan erbjuda ett brett urval av seminarier, kurser och utbildningar för att kunna möta era önskemål. Under skolåret finns varje dag mer än 300 vuxna i studier i SVF:s olika kurser och utbildningar.

Till vår hjälp har vi specialsalar för IT, musik, grafisk form etc. På SVF finns också kompletta radio- och TV-studior. Tack vare den kompetens som finns på SVF och genom våra externa kontakter kan vi erbjuda både komplement till seminarier och kurser eller kompletta utbildningspaket.

Nedan följer några exempel på områden där vi kan ordna utbildningar. Ta kontakt med oss så kan vi tillsammans skräddarsy en utbildning som passar era behov.

Internationella utbyten

SVF har internationellt utbyte med North Park University i USA sedan 1976, praktikverksamhet i Indien och ett samarbete med Nordkolleg i Tyskland. Genom dessa samarbeten kan vi erbjuda språkkurser, studieresor m.m.

IT/Grafik

Vi erbjuder utbildningar inom ett brett område, t.ex. ECDL, bildbehandling, webbproduktion och grafisk produktion.

Journalistik

Vi kan erbjuda utbildningar inom olika områden av radio, TV och skrivande. Vi kan hyra ut våra radio- och TV-studior för utbildningar, inspelningar eller sändningar och vi kan ordna kompletta radio- och TV-utbildningar med vår egen personal.

Kultur

SVF har en lång kultur- och musiktradition. Den väldigt populära Musiklinjen har funnits sedan 1972 och har genom åren utbildat en stor mängd duktiga musiker.

Livsåskådning och relationer

SVF tillhör Equmeniakyrkan och för oss är livsåskådningsfrågor i ett brett perspektiv viktiga. Relationer på arbetsplatser och frågor om engagemang, entusiasm och utbrändhet i en alltmer krävande arbetsmarknad kräver kunskap och skapar behov av handledning. Vi erbjuder seminarier, kurser och handledning inom dessa områden.

Sidan uppdaterad 26 januari, 2018