Våra lokaler

På vår konferensanläggning har man hela Jönköping för sina fötter. Lokalerna ligger på en avskild del av Svf, högt över stan, men ändå alldeles nära Jönköpings centrum. En flik av Stadsparken med café, bangolf och djurhagar når ända fram till kursgårdens knutar.

Under veckorna kan vi ta emot 45 personer i enkel- och dubbelrum. Under de perioder folkhögskolan har lov kan hela anläggningen disponeras med logi för upp till 200 deltagare.

Virtuell tur genom Parkudden & Bergsgården

Nu kan du se dig omkring i våra konferenslokaler när det passar dig. Pakudden är en konferenslokal med ca 40 platser vid bord. Lokalen kan möbleras om efter behov, och kan då rymma fler personer. Parkudden innehåller både kurslokaler och logi. Ytterligare bäddar finns på Bergsgården alldeles intill.

Övriga lokaler

På SVF finns även andra lokaler som kan disponeras för konferensverksamhet. En kort beskrivning av dem följer här:

Aula–Månsalen

Är utrustad med modern AV- och PA-utrustning. Salen kan möbleras om efter behov och rymmer beroende på möblering allt mellan 50 och 200 personer.

_DSC0030

Matsal

Vårt KRAV-märkta kök serverar allt från enkelt fika till bröllopsmiddagar. Vi erbjuder vällagad husmanskost med ursprungsmärkta råvaror, där vi i så stor utsträckning som möjligt använder ekologiska produkter och handlar från lokala leverantörer. Vi kan duka upp till middag i flera olika lokaler – ta kontakt med oss, så försöker vi hitta en lösning som passar er.

fest

Månhallen – en fullstor idrottshall

Är möjlig att boka för kurser eller rekreation. Här finns även möjligheter till styrketräning i vårt gym som är tillgängligt för våra gäster.

TV- och Radiostudio

På SVF finns även en stor tv-studio med utrustning för sändning och redigering samt en modern digital radiostudio.

Bibliotek

Biblioteket erbjuder en lugn och avskild miljö med välfyllda hyllor av böcker och tidskrifter.

Sidan uppdaterad 26 januari, 2018