Konferenslokaler för alla tillfällen – en kursgård för alla

Vi har konferenslokaler för alla typer av sällskap och ändamål. Våra byggnader Parkudden och Bergsgården utgör tillsammans en kursgård på Svf-området där folkhögskolan med matsal och ytterligare faciliteter ligger i direkt anslutning. Här finns en fullstor idrottshall med gym, bibliotek och TV- och radiostudio. Vi tar emot sällskap om upp till 200 personer men under skolterminerna är vi begränsade till att bara ta emot 45 nattgäster i enkel- och dubbelrum. I de perioder folkhögskolan har lov kan hela anläggningen disponeras med logi för upp till 200 deltagare.

Konferens- och kurslokaler i vacker miljö med närhet till Jönköpings centrum

På vår konferensanläggning har man hela Jönköping för sina fötter. Våra lokaler parkudden och Bergsgården ligger på en avskild del av Svf högt över stan, men ändå alldeles nära Jönköpings centrum. En flik av Jönköpings stadspark med café, minigolf och djurhagar når ända fram till kursgårdens knutar. Njut av den häpnadsväckande utsikten från Svf-området eller ta en promenad genom Stadsparken eller till Vattenledningsparken. I båda parkerna finns trevliga stråk för både jogging och promenader.

Rundtur i våra konferenslokaler Parkudden & Bergsgården

Se dig omkring virtuellt i våra konferenslokaler nu! Parkudden är en konferenslokal med ca 40 platser vid bord. Lokalen kan möbleras om efter behov och kan då rymma fler personer. Parkudden innehåller både kurslokaler och logi. Ytterligare bäddar och konferensrum finns på Bergsgården alldeles intill.

Konferenslokaler i olika storlekar och för olika ändamål

På Svf finns många olika lokaler som kan disponeras för konferensverksamhet. Lokalerna är fördelade över flera olika byggnader men alla ligger i nära anslutning till varandra, med huvudbyggnaden med bland annat reception, aula och matsal i centrum.

Månsalen – Vår största konferenslokal

Månsalen är vår aula som kan möbleras om efter behov och rymmer beroende på möblering upp till 200 personer. Lokalen är utrustad med modern AV- och PA-utrustning.

Matsal med KRAV-märkt kök

Vårt KRAV-märkta kök serverar allt från enkelt fika till bröllopsmiddagar. Vi erbjuder vällagad husmanskost med ursprungsmärkta råvaror, där vi i så stor utsträckning som möjligt använder ekologiska produkter och handlar från lokala leverantörer. Vi kan duka upp till middag i flera olika lokaler – hör av er till oss så hittar vi en lösning som passar er.

fest

Månhallen – en fullstor idrottshall med gym

Vår idrottshall är möjlig att boka för kurser eller rekreation. Här finns även möjligheter till motion och styrketräning i vårt gym som är tillgängligt för våra gäster.

Foto-, TV- och Radiostudio

På Svf finns även en stor tv-studio med utrustning för sändning och redigering samt en modern digital radiostudio.

Bibliotek

Biblioteket erbjuder en lugn och avskild miljö med välfyllda hyllor av böcker och tidskrifter.

Sidan uppdaterad 29 augusti, 2018