fbpx

Vandrarhem i Jönköping

Att övernatta och bo på vandrarhem har många fördelar. Det är enkelt, snabbt och billigt! På Svfs vandrarhem bor du fräscht, i enkelrum eller dubbelrum. Boka vandrarhem i Jönköping hos oss så får du ett boende i toppklass med närhet till både city och naturen. Välkommen!

Vandrarhemmet är nu stängt för säsongen

Utsikt från Svf

Ett vandrarhem med hög standard

Under sommaren driver vi delar av vårt internat som vandrarhem. Det gör att du får en hög standard när du bokar rum hos oss. Hos oss kan du boka enkelrum eller dubbelrum. Barnsäng finns att låna. Alla rum har egen toalett och dusch, samt gratis wifi.

Gratis wifi
Barnvänligt
RökfrittRökfritt
Gratis parkeringGratis parkering
Säng i förgrund, skrivbord och fönster i bakgrunden.
Badrum; handfat och toalett

Priser

Enkelrum vandrarhemDubbelrum vandrarhem
645 kr / natt740 kr / natt

Förskottsbetalning via Swish. Lakan & handdukar ingår ej men går att hyra för 200:-/set. Städning ingår ej, gästen städar själv, städutrustning finns i städförråd. Gemensamt kök och allrum finns.

Hos oss har du nära till det mesta

Jönköping cityJönköping city3 km
AffärAffär1,5 km
ResecentrumResecentrum3 km
Axamo flygplatsAxamo flygplats7 km
Jönköpings stadsparkJönköpings stadspark300 m
GymUtomhusgym300 m
BadplatsBadplats3 km

Vårt läge är unikt! Hos oss har du närhet till det mesta. På höjderna över Jönköping, precis söder om stadsparken, har du vacker vy över både Jönköping och Huskvarna. Och dessutom promenadavstånd till city.

Runt knuten finns massa härlig natur. Bara några hundra meter iväg finns både Jönköpings stadspark och mysiga Vattenledningsparken med stigar och utsiktsplatser. I stadsparken hittar du bland annat en stor lekpark, olika djurhagar och ett utomhusgym.

Reser du kollektivt finns närmaste busshållplats, som kan ta dig till både tågstationen och Jönköpings flygplats bara 300 m bort.
Nämnde vi att det även är lika kort till närmaste pizzeria?

Visste du?

I anslutning till vårt internat driver vi vår hotell och konferensanläggning. Välkommen dit under året med din konferens, bröllopsfest eller för att fira någon annan högtid.
Och du, under vanliga läsårstider finns också Södra Vätterbygdens folkhögskola här med ca. 300 studerande. Så Svf är definitivt ett ställe med liv och rörelse året om!

Sidan uppdaterad 19 september, 2023