fbpx

Vandrarhem i Jönköping

Att övernatta och bo på vandrarhem har många fördelar. Det är enkelt, snabbt och billigt! På Svfs vandrarhem bor du fräscht, i enkelrum eller dubbelrum med hotellstandard. Boka vandrarhem i Jönköping hos oss så får du ett boende i toppklass med närhet till både city och naturen. Välkommen!

ÖppetBoka
1 juni – 15 augusti036-30 69 08 (eller på booking.com)
Utsikt från Svf

Ett vandrarhem med hög standard

Under sommaren driver vi delar av vår hotell- och konferensanläggning som vandrarhem. Det gör att du får en hög standard när du bokar rum hos oss. Under resten av året fungerar anläggningen som hotell. Samma rum fungerar och bokas som vandrarhem perioden 1 juni till 15 augusti.

Hos oss kan du boka enkelrum eller dubbelrum. Barnsäng finns att låna. Alla rum har egen toalett och dusch, samt tv och gratis wifi.

Gratis wifi
Hotellstandard3-stjärnig hotellstandard
Barnvänligt
RökfrittRökfritt
Gratis parkeringGratis parkering
Vandrarhem i Jönköping med hög standard

Hos oss har du nära till det mesta

Jönköping cityJönköping city3 km
AffärAffär1,5 km
ResecentrumResecentrum3 km
Axamo flygplatsAxamo flygplats7 km
Jönköpings stadsparkJönköpings stadspark300 m
GymUtomhusgym300 m
BadplatsBadplats3 km

Vårt läge är unikt! Hos oss har du närhet till det mesta. På höjderna över Jönköping, precis söder om stadsparken, har du vacker vy över både Jönköping och Huskvarna. Och dessutom promenadavstånd till city.

Runt knuten finns massa härlig natur. Bara några hundra meter iväg finns både Jönköpings stadspark och mysiga Vattenledningsparken med stigar och utiktsplatser. I stadsparken hittar du bland annat en stor lekpark, olika djurhagar och ett utomhusgym.

Reser du kollektivt finns närmaste busshållplats, som kan ta dig till både tågstationen och Jönköpings flygplats bara 300 m bort.
Nämnde vi att det även är lika kort till närmaste pizzeria?

Visste du?

När vi inte driver vandrarhem används våra lokaler som hotell och konferensanläggning. Välkommen tillbaka under året med din konferens, bröllopsfest eller annan högtid.
Och du, under vanliga läsårstider finns också Södra Vätterbygdens folkhögskola här med ca. 300 studerande. Så Svf är definitivt ett ställe med liv och rörelse året om!

Sidan uppdaterad 12 maj, 2021