fbpx

Konferenslokaler

Vi har konferenslokaler för alla typer av sällskap och ändamål. Våra byggnader Parkudden och Bergsgården utgör tillsammans en kursgård på Svf-området där folkhögskolan med matsal och ytterligare faciliteter ligger i direkt anslutning. Här finns en fullstor idrottshall med gym, bibliotek och TV-, radio- och poddstudio. Vi tar emot sällskap om upp till 200 personer och under skolterminerna kan vi ta emot 45 nattgäster i enkel- och dubbelrum. I de perioder folkhögskolan har lov kan hela anläggningen disponeras med logi för upp till 200 deltagare.

Konferens- och kurslokaler i vacker miljö med närhet till Jönköpings centrum

På vår konferensanläggning har man hela Jönköping för sina fötter. Våra lokaler Parkudden och Bergsgården ligger på en avskild del av Svf högt över stan, men ändå alldeles nära Jönköpings centrum. En flik av Jönköpings stadspark med café, minigolf och djurhagar når ända fram till kursgårdens knutar. Njut av den häpnadsväckande utsikten från Svf-området eller ta en promenad genom Stadsparken eller till Vattenledningsparken. I båda parkerna finns trevliga stråk för både jogging och promenader.

Rundtur i våra konferenslokaler Parkudden & Bergsgården

Se dig omkring virtuellt i våra konferenslokaler nu! Parkudden är en konferenslokal med ca 40 platser vid bord. Lokalen kan möbleras om efter behov och kan då rymma fler personer. Parkudden innehåller både kurslokaler och logi. Ytterligare bäddar och konferensrum finns på Bergsgården alldeles intill.

Parkuddens stora sal rymmer 50 personer och kan möbleras efter önskemål. Utrustad med stor whiteboard, projektor och enkel ljudutrsutning.


Sittgrupp vid sidan av stora salen i Parkudden


Parkudden är högt beläget med vacker utsikt över Jönköping


Runt omkring Parkudden finns lummiga gröna områden att hämta frisk luft i. Jönköpings stadspark med bra promenadvägar och kuperade löpstråk ligger alldeles intill.


På nedervåningen i Parkudden finns ett litet café där fikat kan intas. Det passar också bra för grupparbeten eller samtal i mindre grupper.


Köket i anslutning till caférummet i Parkudden där vi serverar fika med mera.

Konferenslokaler i olika storlekar och för olika ändamål

På Svf finns många olika lokaler som kan disponeras för konferensverksamhet. Lokalerna är fördelade över flera olika byggnader men alla ligger i nära anslutning till varandra, med huvudbyggnaden med bland annat reception, aula och matsal i centrum.

Månsalen – vår största konferenslokal

Månsalen är vår aula som kan möbleras om efter behov och rymmer beroende på möblering upp till 200 personer. Lokalen är utrustad med AV- och PA-utrustning.

Matsal med KRAV-märkt kök

Vårt KRAV-märkta kök serverar allt från enkelt fika till bröllopsmiddagar. Vi erbjuder vällagad husmanskost med ursprungsmärkta råvaror, där vi i så stor utsträckning som möjligt använder ekologiska produkter och handlar från lokala leverantörer. Vi kan duka upp till middag i flera olika lokaler – hör av er till oss så hittar vi en lösning som passar er!

Månhallen – en fullstor idrottshall med gym

Vår idrottshall är möjlig att boka både för kurser och rekreation. Här finns även möjligheter till motion och styrketräning i gymmet som är tillgängligt för våra gäster.

Foto-, podd-, TV- och radiostudio

På Svf finns även en stor TV-studio med utrustning för sändning och redigering, en modern digital radiostudio och en studio för poddinspelning.

Musiksalar

I Studiegården ligger våra nyrenoverade musiksalar. Ljusa lokaler med högt till tak och akustik anpassad för sång och musik. Perfekt för kören som vill komma iväg och träna en helg!

Bibliotek

Biblioteket erbjuder en lugn och avskild miljö med välfyllda hyllor av böcker och tidskrifter.

Sidan uppdaterad 5 september, 2023