Södra Vätterbygdens folkhögskola – Sveriges bästa folkhögskola?

Ja, vi som är på Svf dagligen vill gärna tro det i alla fall! Med ett läge mitt i stan, stort internat, spännande utbildningar och en KRAV-certifierad restaurang blir det väldigt bra. Kanske till och med Sveriges bästa folkhögskola.

Sen vet vi såklart att det finns andra bra folkhögskolor i Sverige också. Vi har faktiskt besökt några. Men man kan ju inte hjälpa att man trivs och gillar Svf lite extra. Den fantastiska utsikten, att följa årstidernas skiftningar. Den goda maten.

Och kanske framför allt alla härliga människor som är här varje dag. Cirka 300 är vi. Och det vore så kul om du blev en av dem, om du inte redan är det. Välkommen till oss – kanske Sveriges bästa folkhögskola!


Bo bekvämt

Konferens & Vandrarhem

På Svf konferens bor du bra i våra enkel- eller dubbelrum med hotellstandard. Med utsikt över Jönköping och närhet till både naturen och stadskärnan har vi en konferensanläggning med ett läge som är svårslaget.

Boka rum eller konferens

Svf konferens & vandrarhem


Nyheter på Svf

Ansökning till Svf fungerar som vanligt

20 mars, 2020

Med anledning av alla olika åtgärder som görs i samhället till följd av spridningen av coronaviruset vill vi tydliggöra att än så länge fungerar ansökan Läs hela nyheten

Distansundervisning fr.o.m. 18/3

17 mars, 2020

VIKTIG INFORMATION! Idag har Folkhälsomyndigheten och regeringen gått ut och uppmanat alla skolor från gymnasiet och uppåt att bedriva all undervisning på distans. Folkbildningsrådet bedömer Läs hela nyheten

Gamla nyheter