fbpx

Just nu på Svf: Samtal i klimatångestens tid.

Södra Vätterbygdens folkhögskola – Sveriges bästa folkhögskola?

Ja, vi som är på Svf dagligen vill gärna tro det i alla fall! Med ett läge mitt i stan, stort internat, spännande utbildningar och en KRAV-certifierad restaurang blir det väldigt bra. Kanske till och med Sveriges bästa folkhögskola.

Sen vet vi såklart att det finns andra bra folkhögskolor i Sverige också. Vi har faktiskt besökt några. Men man kan ju inte hjälpa att man trivs och gillar Svf lite extra. Den fantastiska utsikten, att följa årstidernas skiftningar. Den goda maten.

Och kanske framför allt alla härliga människor som är här varje dag. Cirka 300 är vi. Och det vore så kul om du blev en av dem, om du inte redan är det. Välkommen till oss – kanske Sveriges bästa folkhögskola!


Bo bekvämt

Vandrarhem, Hotell & Konferens

På Svf Hotell & Konferens bor du bra i våra enkel- eller dubbelrum med hotellstandard. Med utsikt över Jönköping och närhet till både naturen och stadskärnan har vi en konferensanläggning med ett läge som är svårslaget.

Boka rum eller konferens

Svf konferens & vandrarhem


Nyheter på Svf

Upptäck världen och lär känna dig själv

27 september, 2022

Äntligen är det dags för en ny omgång av distanskursen Glokal. En kurs där du får uppleva världen och hitta dig själv i relationen till…
Läs hela nyheten

Ett dygn av förundran – anmäl dig!

20 september, 2022

Samtidsdialogen är konferensen för dig som vill prata om klimat- och miljöfrågor tillsammans med andra. Under ett dygn ses ni — tillsammans med experter inom…
Läs hela nyheten

Gamla nyheter