Svf fyller 100 år

Du ser rätt, vi fyller faktiskt 100 år. Och ja, vi vet, vi verkar yngre. Men så gamla och erfarna är vi faktiskt. Det här ska naturligtvis firas rejält.

Ola Salo till Svf 18 maj


Kom och fira med oss i två utomhuskonserter på Svf-området. Utöver konserterna kommer det att bli mat, utställningar och mycket annat. 

18.00 Svfs musiklinje, Jönköpings kammarkör, kören Nova, Jönköpings orkesterförening. Inträde 120:- plus avgifter. Svf bjuder på fika!
20.00 Ola Salo, Svfs musiklinje, Consoul, Svfs storband. Inträde 350:- plus avgifter. Svf bjuder på mat!

Biljetter

Biljetterna säljs via konserthuset i Varas biljettsystem. Så när du hamnar i Vara Konserthus biljettbokning kan det kännas fel, men är helt rätt eftersom biljetterna till arrangemanget säljs där igenom.

Ta gärna med en stol eller filt att sitta på, men lämna bilen hemma – det kommer bli ont om parkeringsplatser på Svf!

Håll ögonen på oss här på webben och i våra andra kanaler som Facebook och Instagram så kommer du inte missa något kul.

100 år är värt att fira!

1919-2019, det är alltså under 2019 som vi firar vårt jubileum. Festligheter kommer hända nu och då under hela året, med start vårterminen -19. Vi har stora planer och mycket spännande på gång. Vårt 100 årsfirande kommer bli storslaget. Och du, redan nu kan du märka den 18:e maj 2019 i din kalender. Då ska vi fira lite extra!

Tårtkalas den 26 augusti

Skolstarternas skolstart. För hundra år sedan på dagen (nåja, typ). Det är klart vi ska äta tårta. Vill du vara med? Hör av dig så försöker vi klämma in dig också. 10.00 är det som gäller

Gästföreläsare under året!

Vi har bokat in ett antal extra föreläsningar under året, som vi tror kommer att vara riktigt spännande. De ligger under skoltid och är främst för våra studerande, men skulle du vara speciellt intresserad är du välkommen att höra av dig, så ska vi försöka lösa det.

  • 17/9 12.40 Sissela Nutley
  • 22/10 10.30 Bokdag med föreläsning och miniseminarier. Föreläsare: Anders Roslund
  • 19/11 12.40 Mian Lodalen
Sidan uppdaterades 9 maj, 2019.